Yhtiöt

Aina Group -konserni (www.ainagroup.fi) on kuluttajien ja yritysten viestintäratkaisujen toimittaja, jolla on kaksi liiketoiminta-aluetta: media ja ICT. Medialiiketoimintaa harjoittaa Hämeen Sanomat Oy tytäryhtiöineen ja ICT-liiketoimintaa AinaCom Oy tytäryhtiöineen. Konsernin liikevaihto vuonna 2017 36,1 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa oli kokoaikaiseksi muutettuna 283 henkilöä. Konsernin emoyhtiö on Aina Group Oyj.

AinaCom Oy
AinaCom Oy on yritysten palvelemiseen erikoistunut ICT-palveluyritys, joka tarjoaa yritysten tarpeisiin suunniteltuja tietoteknikka- ja tietoliikenneratkaisuja. 
Tytäryhtiö AinaPay Oy on erikoistunut mobiilimaksamiseen.

Hämeen Sanomat Oy
Hämeen Sanomat Oy on 7-päiväinen maakuntalehti, joka kuuluu Aina Group -konserniin. Sen tarkoituksena on tuottaa kiinnostavaa, laadukasta ja monipuolista sisältöä, jonka pohjana on vahva journalistinen osaaminen, monikanavaisuus ja vuorovaikutteisuus.

Hämeen Sanomat -konserniin kuuluvat kaupunkilehti Hämeenlinnan Kaupunkiuutiset, Lounais-Hämeen alueen 7-päiväinen sanomalehti Forssan Lehti, alueen ilmaisjakelulehti Seutu-Sanomat ja lisäksi  varhaisjakelua harjoittava Ilves Jakelu Oy ja suorajakelua harjoittavat Hämeenlinnan Jakelupalvelu Oy sekä verkkokauppaliiketoimintaa harjoittava Efin Online Oy.

 

© Aina Group Oy 2017