Aina Group Oyj - toiminta lakannut                                                                                                      

 

Tiedotus

  

 • AinaCom Oy:n GoMobile Prepaid matkapuhelinliittymiin voi nyt ladata lisää puheaikaa vastaamalla tekstiviestiin. Asiakas ei tarvitse lataamiseen internetiä tai pankkiautomaattia.  Asiakas saa iiSi-latauspalvelusta automaattisesti tekstiviestin, kun hänen jäljellä oleva puheaikasaldonsa alittaa viisi euroa. Asiakas lähettää vastaustekstinä valitsemaansa euromäärää vastaavan kirjaimen, esim. A, jos haluaa ladata 10 euroa. Liittymä latautuu heti ja veloitus tehdään asiakkaan maksu- tai luottokortilta. Kyseinen palvelu on ensimmäinen laatuaan maailmassa.

  Maailmanlaajuisesti suurin osa matkapuhelinliittymistä on prepaid-liittymiä, joissa puheaika maksetaan etukäteen. Euroopassa prepaid-liittymien osuus vaihtelee 40 prosentista jopa 90 prosenttiin maasta riippuen. Suomessa prepaidin osuus on vasta noin 10 prosenttia, mutta sen suosio on kasvussa. Kasvu johtuu siitä, että prepaidien hintataso on edullisempi kuin jälkikäteen maksettavia postpaid-liittymien, mutta ominaisuudet ovat jo lähellä niitä.

  Maksu- tai luottokorttiveloitus tapahtuu Luottokunnan ja BookIT Oy:n kehittämällä eMobile-palvelulla, joka pohjautuu Bookitin patentoimaan iSMS® älytekstiviesti®-teknologiaan. "Näemme palvelulla suuren kansainvälisen potentiaalin ja soveltuvuuden muihinkin ladattaviin kortteihin. Ladattavia prepaid-kortteja ovat matkapuhelinliittymien lisäksi useat julkisen liikenteen matkakortit, ladattavat luottokortit ja lahjakortit", toteaa Mobile marketing Director Sanna Paaso BookIT Finland Oy:stä.

  "Gomobilen iiSi on helppo ja turvallinen omalla matkapuhelimella hoidettava puheajan lataustapa. Palvelu vahvistaa GoMobilen ominaisuuksia prepaid-markkinoiden kovassa kilpailussa. Kehitämme jatkuvasti kumppaneidemme kanssa GoMobilen palveluita vastaamaan asiakkaiden tarpeita ja iiSi-palvelu on yksi hieno osoitus tästä kehitystyöstä", kertoo Business Manager Kalle Koffert AinaCom Oy:stä.

  "Korttimaksamisen ja älytekstiviestin yhdistäminen mahdollistaa Prepaid-liittymän puheajan maksamisen helposti ja sujuvasti. Palvelussa kuluttaja voi maksaa Visa Electron kortilla ja millä tahansa Visa- tai MasterCard kortilla, joko debit- tai credit-ominaisuudella", toteaa Key Account Manager Risto Hassinen Luottokunnasta.

   

  Lisätietoja antavat:
  Kalle Koffert, Business Manager, AinaCom Oy, puh. 075 755 2130
  Sanna Paaso, Director, Mobile marketing, BookIT Finland Oy, puh. 040 900 0020 Risto Hassinen, Key Account Manager, Luottokunta, puh. 050 357 2943
                       

  Aina Group -konserni (www.ainagroup.fi) on kuluttajien ja yritysten viestintäratkaisujen toimittaja, jolla on kaksi liiketoiminta-aluetta: media ja ICT. Medialiiketoimintaa harjoittaa Hämeen Sanomat Oy tytäryhtiöineen ja ICT-liiketoimintaa AinaCom Oy tytäryhtiöineen. Konsernin liikevaihto vuonna 2010 oli 86,0 miljoonaa euroa ja henkilöstö keskimäärin kokoaikaiseksi muutettuna 418 henkilöä. Konsernin emoyhtiö on Aina Group Oyj.

  BookIT on vuodesta 2000 toiminut ohjelmisto- ja palveluyhtiö, joka on erikoistunut organisaatioille tarkoitettujen helppokäyttöisten mobiilipalveluiden ja -sovelluksien toteuttamiseen. BookIT:n kehittämien mobiiliteknologioiden avulla voidaan tarjota helppokäyttöisiä kahdensuuntaisia älytekstiviestipalveluita, jotka yhdistävät mobiilipalveluiden loppukäyttäjät ja organisaation asiakashallinta- ja muut järjestelmät. BookIT:n tavoitteena, yhteistyökumppaneidensa kanssa, on jatkuvasti kehittää älykkäitä ja helppokäyttöisiä mobiiliteknologioita ja niihin perustuvia asiakkaille lisäarvoa tuottavia älytekstiviestisovelluksia ja -palveluita.
  www.bookit.fi

  Luottokunta oli Pohjoismaiden toiseksi suurin ja Euroopan seitsemänneksi suurin Visa- ja MasterCard-maksutapahtumien vastaanottaja. Luottokunta kehittää ja tarjoaa sujuvampia maksamisen ratkaisuja pankeille, kaupoille ja yrityksille. Luottokunnan palvelun piiriin kuuluvien Visa- ja MasterCard-korttipalveluiden kokonaisvaihto oli vuonna 2011 noin 32 miljardia euroa. Yrityksen palveluksessa on yli 500 työntekijää.
  www.luottokunta.fi

  Tagit: vuosi-2012  
    Takaisin
 

© Aina Group Oy 2017