Aina Group Oyj - toiminta lakannut                                                                                                      

 

Tiedotus

  


 • Hallinto ja viestintä
  Katri Pietilä

   

  AINACOM JA ATEA LAAJAMITTAISEEN YHTEISTYÖHÖN


  AinaCom Oy ja Atea Finland Oy ovat allekirjoittaneet yhteistyötään koskevan sopimuskokonaisuuden. Yhteistyön tavoitteena on toteuttaa yritysten asiakkaiden ICT-palvelut niin, että AinaComin tietoliikennepalvelut ja Atean tietotekniikkapalvelut paketoidaan helposti ostettaviksi ja toimiviksi kokonaisuuksiksi.

  AinaCom siirtää Atealle IT-tuotantonsa, joka kattaa asiakkaiden palvelinasennukset ja -ylläpidon sekä Aina Group -konsernin sisäisen toimisto-IT:n. AinaComin IT-tuotannon henkilöstö, 13 työntekijää, siirtyy Atean palvelukseen 1.1.2008 alkaen niin kutsuttuina vanhoina työntekijöinä.

  "Olemme yhteistyömallilla rakentamassa Suomeen ICT-kokonaistoimijaa, jonka hakee ykköspaikkaa pk-yritysmarkkinassa", toteaa AinaCom Oy:n toimitusjohtaja Jaakko Nevanlinna.

  "Haluamme olla ensisijainen kumppani maanlaajuisesti IT-infraan liittyvissä ratkaisuissa ja palveluissa. Atea tarjoaa osaamisensa AinaComin konesalipalvelujen kehittämiseen, ja tässä yhteistyössä yhdistyy mahdollisuus liittää täydentävät tarjontamme yhdeksi kokonaisuudeksi", sanoo Atea Finland Oy:n toimitusjohtaja Dan Högström.

  Yhteistyösopimuksen mukaisesti AinaComin asiakkaat voivat myös hyödyntää Atea Finance Oy:n rahoituspalveluita.

  Kumpikin yritys palvelee edelleen omaa asiakaskuntaansa omalla brändillään.


  Lisätietoja antavat:
  toimitusjohtaja Jaakko Nevanlinna, Aina Group Oyj, 0400 445355.
  toimitusjohtaja Dan Högström, Atea Finland Oy, 040 545 9989


  Aina Group -konserni (www.ainagroup.fi) on kuluttajien ja yritysten viestintäratkaisujen toimittaja, jolla on kaksi liiketoiminta-aluetta: media ja ICT. Medialiiketoimintaa harjoittaa Hämeen Sanomat Oy tytäryhtiöineen ja ICT-liiketoimintaa AinaCom Oy. Konsernin liikevaihto vuonna 2006 oli 97,0 miljoonaa euroa ja henkilöstö keskimäärin kokoaikaiseksi muutettuna 612 henkilöä. Konsernin emoyhtiö on Aina Group Oyj.

  Atea (
  www.atea.fi) on johtava pohjoismainen IT-infrastruktuurin ja siihen liittyvien tuotteiden, ratkaisujen ja palveluiden kokonaistoimittaja. Suomessa Atealla on maanlaajuinen myynti- ja palveluorganisaatio ja noin 300 työntekijää. Atea on osa Oslon pörssiin listattua Ementor-konsernia, jonka liikevaihto on noin 1,6 miljardia euroa, ja sen palveluksessa on noin 3 500 henkilöä 59 paikkakunnalla Pohjoismaissa ja Latviassa.

  Tagit: vuosi-2007  
    Takaisin
 

© Aina Group Oy 2017