Aina Group Oyj - toiminta lakannut                                                                                                      

 

Tiedotus

  

 • AINACOM KESKITTYY YRITYKSILLE SUUNNATTUJEN ICT-RATKAISUJEN KEHITTÄMISEEN JA LUOPUU KULUTTAJALIIKETOIMINNASTA

   
  Sonera ja AinaCom ovat allekirjoittaneet sopimuksen, jolla Sonera ostaa AinaComin kuluttajaliiketoiminnan ja kiinteät verkot.

  AinaComin kuluttajaliiketoiminta käsittää noin 15 900 laajakaista-asiakasta ja 9 000 lankapuhelinliittymää, 29 000 kaapeli-tv-liittymää ja 10 000 matkaviestintäliittymää.

  "Sopimuksen myötä Sonera vahvistaa asemiaan Hämeenlinnan alueella ja tiivistää yhteistyötään AinaComin kanssa yritysliiketoiminnassa. AinaComin kuluttaja-asiakkaat voivat jatkossa valita palvelunsa Soneran laajasta kiinteän verkon, laajakaista-, tv- ja mobiilipalveluiden tarjoamasta", sanoo TeliaSonera Finlandin toimitusjohtajaksi 1.4. alkaen nimitetty Valdur Laid.

  "Kuluttajaliiketoiminta on volyymivetoista ja uskomme vahvasti, että Sonera on paras tulevaisuuden vaihtoehto Kanta-Hämeen alueen kuluttaja-asiakkaittemme palveluntarjoajaksi. AinaComille kauppa tarjoaa lisää mahdollisuuksia ja vahvistaa edelleen kykyämme keskittyä yritysasiakkaiden ICT-palveluihin", kertoo AinaCom Oy:n toimitusjohtaja Tomi Saario.

  "Aina Group jatkaa valitsemansa strategian mukaista panostamista Hämeen Sanomat -konsernin media- sekä AinaComin yrityksille suunnattuun ICT-toimialaan. Nyt AinaComissa toteutettu järjestely lisää mahdollisuuksia edelleen kehittää innovatiivisia yritystuotteita. Olemme erittäin tyytyväisiä Soneran kanssa aikaansaatuun ratkaisuun", sanoo Aina Group Oyj:n hallituksen  puheenjohtaja Panu Ala-Nikkola.

  Kaupan velaton kokonaishinta on 47 milj.euroa. Kaupan kohteena olevan liiketoiminnan liikevaihto vuonna 2013 oli n. 16 milj.euroa. Kaupan myötä 43 työntekijää siirtyy Soneralle.

   

  Lisätietoja antavat:

  AinaCom Oy:n toimitusjohtaja Tomi Saario, puh, 040 900 5637
  Aina Group Oyj:n hallituksen puheenjohtaja Panu Ala-Nikkola, puh. 050 502 4728

  Tagit: vuosi-2014  
    Takaisin
 

© Aina Group Oy 2017