Aina Group Oyj - toiminta lakannut                                                                                                      

 

Tiedotus

  

 • AINACOM MYY TURVAPALVELULIIKETOIMINNAN HÄMEEN LUKOLLE 

  AinaCom Oy ja Hämeen Lukko Oy ovat allekirjoittaneet sopimuksen koskien AinaComin turvapalveluliiketoiminnan siirtymistä Hämeen Lukolle 1.9.2007.

  Liiketoiminnan palveluksessa olevat 8 työntekijää siirtyvät Hämeen Lukon palvelukseen nk. vanhoina työntekijöinä.  

  "Meillä on lukituksen, sähköisten järjestelmien ja oviautomatiikan lisäksi mittava kokemus mm. kulunvalvonnasta, hälytinlaitteista sekä erilaisista videovalvontalaitteista. AinaComin turvapalvelutoiminnan ostolla toteutamme strategiaamme laajentaa ja kasvattaa toimintaamme edelleen", toteaa Hämeen Lukko Oy:n toimitusjohtaja Marko Järvenpää.

  "Luovumme turvapalvelutoiminnasta keskittyessämme varsinaiseen ICT-liiketoimintaan. Turvapalvelun jatkaminen ja kehittäminen olisi vaatinut lisäpanostuksia ja päädyimme myyntiin löydettyämme luotettavan paikallisen jatkajan sille", toteaa johtaja Seppo Lamminaho AinaCom Oy:stä. 

  AinaCom jatkaa tiivistä ICT-yhteistyötä Hämeen Lukon kanssa mm. tarjoamalla sille turvapalvelun ilmoituksensiirtoverkon yhteydet.

  Lisätietoja antavat:
  Johtaja Seppo Lamminaho, AinaCom Oy, puh. 040 868 4212
  Toimitusjohtaja Marko Järvenpää, Hämeen Lukko Oy, puh. 0400 203685
   
  Aina Group -konserni (
  www.ainagroup.fi) on kuluttajien ja yritysten viestintäratkaisujen toimittaja, jolla on kaksi liiketoiminta-aluetta: media ja ICT. Medialiiketoimintaa harjoittaa Hämeen Sanomat Oy tytäryhtiöineen ja ICT-liiketoimintaa AinaCom Oy. Konsernin liikevaihto vuonna 2006 oli 97,0 miljoonaa euroa ja henkilöstö keskimäärin kokoaikaiseksi muutettuna 612 henkilöä. Konsernin  emoyhtiö on Aina Group Oyj.

  Hämeen Lukko Oy (www.hameenlukko.fi) on lukitus- ja turvallisuusalan ammattilainen, jonka palvelutarjonta tähtää asiakkaidensa turvatarpeiden ratkaisemiseen kaikilla osa-alueilla. Vuonna 1952 perustettu perheyritys tarjoaa osaamista sekä yritysten että yksityishenkilöiden käyttöön. Yhtiön liikevaihto vuonna 2006 oli 3,1 milj. euroa ja henkilöstömäärä on yllämainitun liiketoimintakaupan jälkeen 28.  

  Tagit: vuosi-2007  
    Takaisin
 

© Aina Group Oy 2017