Aina Group Oyj - toiminta lakannut                                                                                                      

 

Tiedotus

  

 • AINACOM OSTI UPHILL OY:N OSAKE-ENEMMISTÖN JA LAAJENTAA TOIMINTOJAAN MOBIILIMAKSAMISESSA

  AinaCom Oy on ostanut 70 % Uphill Oy:stä eilen tehdyllä sopimuksella. Kaupan myötä AinaComin yrityksille suunnattu palveluvalikoima vahvistuu mobiilin maksamisen ja tunnistautumisen palveluilla.

  Uphillin palveluja käytetään mm. automaattituotteiden, pysäköinnin, ravintola-palvelujen ja kalastuslupien maksamiseen. Yhtiön merkittävimpiä asiakkaita ovat mm. Shell-huoltamot, Kotipizza-ketju ja Metsähallitus. Tuote tai palvelu hinnoitellaan käyttäjän tekemien valintojen mukaisesti. Käyttäjä suorittaa maksun puhelinlaskulla tai erillisellä sopimuslaskulla sen mukaan mitä palvelusta on asiakasyrityksen kanssa sovittu.

  Uphillin asiakasyritys voi helposti laajentaa liiketoimintaansa automaattisiin palveluihin ilman suuria kertainvestointeja. Uphill tulouttaa yrityksille käyttäjiltä laskutetut palvelumaksut nopeasti sekä tuottaa raportointia ja kirjanpitoa varten tarvittavat aineistot vaivattomasti.

  Uphillin asiakkaat saavat AinaComin myötä kumppanikseen vahvemman palvelutarjoajan sekä mahdollisuuden hyödyntää sen laajaa mobiili-, tietoliikenne- ja IT-palveluvalikoimaa. "AinaComin asiakaskunta taas hyötyy siitä, että voimme tarjota heille mobiilimaksamisen ratkaisuja yhdessä muun tarjontamme kanssa", sanoo AinaCom Oy:n yrityspalveluiden kehitysjohtaja Jouni Vaahtera.
   
  "Mobiilimaksamisen ja siihen liittyvän liiketoiminnan kasvu on Suomessa vasta alussa. Päätimme liittyä Aina Group -konserniin, jotta voimme vastata kasvaneeseen kysyntään ja saamme lisää voimavaroja asiakaspalveluun, myyntiin ja tuote-kehitykseen. AinaCom tarjoaa meille suuren operaattorin tuotantoalustan sekä aidon kiinnostuksen PK-asiakkaisiin", toteaa Uphill Oy:n toimitusjohtaja Risto Ihalainen.

  Lisätietoja antavat:
  Kehitysjohtaja Jouni Vaahtera, AinaCom Oy, puh. 040 451 1718
  Toimitusjohtaja Risto Ihalainen, Uphill Oy, puh. 020 1553070 

  Aina Group -konserni (www.ainagroup.fi) on kuluttajien ja yritysten viestintäratkaisujen toimittaja, jolla on kaksi liiketoiminta-aluetta: media ja ICT. Medialiiketoimintaa harjoittaa Hämeen Sanomat Oy tytäryhtiöineen ja ICT-liiketoimintaa AinaCom Oy tytäryhtiöineen. Konsernin liikevaihto vuonna 2010 oli 86,0 miljoonaa euroa ja henkilöstö keskimäärin kokoaikaiseksi muutettuna 418 henkilöä. Konsernin emoyhtiö on Aina Group Oyj.

  Uphill Oy (
  www.uphill.fi) on vantaalainen mobiilimaksamiseen erikoistunut yritys, jolla on 560 asiakasta Suomessa. Uphill Oy on jatkanut jo vuodesta 2002 itsenäisenä yhtiönä Soneran aloittamia vending-mobiilimaksutoiminteita. Nykyisin Uphill Oy on keskittynyt mm. kalastuslupa-, automaattituote-, pysäköinti-, autonpesu- ja ravintolapalvelumaksamiseen. Yhtiön liikevaihto on 3,4 milj. euroa ja sen palveluksessa on neljä henkilöä.

   

  Tagit: vuosi-2011  
    Takaisin
 

© Aina Group Oy 2017