Aina Group Oyj - toiminta lakannut                                                                                                      

 

Tiedotus

  


 •  

  AINACOM OY SAI MICROSOFT SILVER COMMUNICATION KOMPETENSSIN


  AinaCom Oy onsaavuttanut Microsoft Silver Communication -kompetenssin. Silver-tason kompetenssin saavuttaminen edellytti asiakasreferenssejä sekä testattua ja sertifioitua Microsoft Lync -ohjelmistotuotteen myynnillistä ja teknistä osaamista.

  AinaComille kompetenssin saavuttaminen on arvokas saavutus, sillä yhtiö pyrkii johtavaksi toimittajaksi Microsoft Lync-ohjelmistotuotteeseen perustuvissa yrityksille tarjottavissa yhdistetyn viestinnän ratkaisuissa (UC, Unified Communication), joissa uusimmat toimistoviestinnän välineet yhdistetään mobiilimaailmaan. Palvelukokonaisuudet muodostetaan puheluista, tekstiviesteistä, pikaviesteistä, videoista, neuvottelupuheluista ja sähköposteista.

  Palvelu integroituu AinaComin omaan matkapuhelinkeskukseen ja -liittymiin. Kokonaisuus tarjotaan yritysasiakkaalle joustavana, nopeana ja kustannustehokkaana internetin kautta toimivana pilvipalveluna.


  Lisätietoja antavat:
  AinaCom ratkaisun osalta:
  Tuomas Nousiainen, kehityspäällikkö, AinaCom Oy, uudet viestintäratkaisut, tuomas.nousiainen@aina.fi, puh. 075 755 2007

  Microsoft:iin liittyen:
  Sarita Kamppinen, Partner Development Manager, Microsoft Oy
  sarita.kamppinen@microsoft.com, puh. 050 4084414
  Aina Group -konserni (www.ainagroup.fi) on kuluttajien ja yritysten viestintäratkaisujen toimittaja, jolla on kaksi liiketoiminta-aluetta: media ja ICT. Medialiiketoimintaa harjoittaa Hämeen Sanomat Oy tytäryhtiöineen ja ICT-liiketoimintaa AinaCom Oy tytäryhtiöineen. Konsernin liikevaihto vuonna 2010 oli 86,0 miljoonaa euroa ja henkilöstö keskimäärin kokoaikaiseksi muutettuna 418 henkilöä. Konsernin emoyhtiö on Aina Group Oyj.
  Tagit: vuosi-2012  
    Takaisin
 

© Aina Group Oy 2017