Aina Group Oyj - toiminta lakannut                                                                                                      

 

Tiedotus

  

 • AINACOM OY:LLE MICROSOFT GOLD COMMUNICATIONS KOMPETENSSI  

  AinaCom on saavuttanut Microsoftin kumppaniohjelmassa korkeimman osaamistason, jonka viestintäteknologioiden osalta voi saavuttaa.

  AinaCom on jo aikaisemmin sertifioinut Microsoft Lync -ohjelmiston kanssa yhteen-sopivan SIP-Trunk -palvelun ja näin ollen vahvistaa merkittävästi asemaansa yhdistetyn viestintäpalveluiden toimittajana.

  Gold Communications kumppanuus on osoitus korkeasta asiantuntemuksesta uusien viestintäratkaisujen saralla ja sen vaatimuksiin kuuluu mm. onnistuneet asiakas-projektit.

  "Kultakumppanuuden saavuttaminen on yhtiöllemme arvokas tunnustus osaamisestamme, sillä tavoitteenamme on päästä johtavaksi toimittajaksi yhdistetyn viestinnän ratkaisuissa", kertoo AinaCom Oy:n Uusista viestintäratkaisuista vastaava johtaja Arto Puumalainen.

  "Haluamme toimia asiakkaidemme kokonaisvaltaisena viestintäratkaisujen kehittäjä-kumppanina, mikä onnistuu hyvällä liiketoiminnan ja yhdistetyn viestinnän osaamisella sekä vahvojen kumppaneiden avulla. Teknologian sijaan tarjoamme asiakkaillemme oikein mitoitettuja ja liiketoimintaa tukevia palveluja", jatkaa Puumalainen.

  AinaComin yhdistetyn viestinnän palvelukokonaisuuteen sisältyy mm. mobiili- ja lankapuhelut, puheluiden tallennus, tekstiviestit, pikaviestit, videopalvelut, verkkokokoukset sekä asiakaspalvelusovellukset ja raportointi.
   

  Lisätietoja antavat:

  AinaCom Oy, johtaja Arto Puumalainen, puh. 075 755 2173
  Microsoft Oy, Partner Development Manager Sarita Kamppinen, puh. 050 4084414

  Tagit: vuosi-2012  
    Takaisin
 

© Aina Group Oy 2017