Aina Group Oyj - toiminta lakannut                                                                                                      

 

Tiedotus

  

 • AinaCom valitsee Nokian yritysviestintäratkaisun yhdentyviin verkkoihin

  Espoo - Nokia ja suomalainen operaattori, AinaCom, ovat sopineet operaattorin hallinnoiman yhdentyvien verkkojen yritysviestintäratkaisun toimittamisesta AinaComille. Nokia Business Communication -yritysviestintäratkaisu antaa AinaComille mahdollisuuden tarjota yrityskäyttäjille samat puhepalvelut päätelaitteesta tai verkkoyhteydestä riippumatta.

  "Yritysten täytyy ratkaista miten yhdistää liikkuvuus ja Voice over Internet Protocol (VoIP) -teknologian kasvu. Nokian yritysviestintäratkaisu antaa meille mahdollisuuden tarjota näihin liittyvät palvelut yrityksille kustannustehokkaasti," sanoo johtaja Kari Tavisalo, joka vastaa AinaComin verkoista ja palvelutuotannosta.

  "Nokia Business Communication -yritysviestintäratkaisu on suunniteltu vastaamaan yritysten monimuotoisiin puhepalvelutarpeisiin," sanoo johtaja Sakari Kotola Nokian Networks-toimialaryhmän FMC-markkinoinnista. "Toimitamme Ainalle ratkaisun, jolla he voivat tarjota yrityksille mahdollisuuden
  ulkoistaa puhelinvaihdejärjestelmänsä kokonaan tai osittain AinaComille."

  Nokia Business Communication Solution tarjoaa saumattomia yrityspalveluita SIP-pohjaisiin kiinteisiin puhelimiin ja matkapuhelimiin, samoin kuin piirikytkentäisiin GSM- ja 3G-matkapuhelimiin. Nokian ratkaisu tarjoaa yksityiskäyttäjille ja yrityksille puhelinvaihdejärjestelmän kaltaisia puheluidenkäsittelyominaisuuksia kuten välittäjäpalveluita, virtuaalisen yksityisverkon numerointipalveluita, soitonsiirto-, ryhmäpuhelu-, puheluiden kääntö- ja pidossa-palveluita, ääniviestit ja sarjaliittymät. Nokian toimittaa myös yrityskäyttöön tarkoitetut omahallinnointityökalut sekä integroinnin AinaComin nykyisiin puhelinvaihdejärjestelmiin.

  Nokia luo saumattomia käyttäjäkokemuksia yhdentyvissä verkoissa Nokia Business Communication -ratkaisullaan, Nokia VoIP -palvelimellaan ja Nokia IP Multimedia Subsystem (IMS) -ratkaisullaan. Kiinteisiin ja matkapuhelinverkkoihin tarkoitettu Nokia IMS on maailman laajimmin käytössä oleva IMSratkaisu, ja se otettiin kaupalliseen käyttöön jo kesäkuussa 2005.

  Aina Group -konserni on kuluttajien ja yritysten viestintäratkaisujen toimittaja, jolla on kaksi liiketoiminta-aluetta: media ja ICT. Medialiiketoimintaa harjoittaa Hämeen Sanomat Oy tytäryhtiöineen ja ICT-liiketoimintaa AinaCom Oy. Konsernin liikevaihto vuonna 2005 oli 64,2 miljoona euroa ja sen palveluksessa on lähes 700 henkilöä. Konsernin emoyhtiö on Aina Group Oyj.
  www.ainagroup.fi

  Nokia on johtava langattoman viestinnän yritys, joka pyrkii edistämään langattoman teollisuudenalan kasvua ja kehittymistä. Sen tavoitteena on helpottaa ihmisten arkea tarjoamalla helppokäyttöisiä ja innovatiivisia tuotteita ja ratkaisuja, kuten matkapuhelimia, kuvaviestintä-, peli- ja mediasovelluksia. Nokia tarjoaa laitteita, ratkaisuja ja palveluita sekä operaattoreille että yrityksille.

  Lisätietoja lehdistölle:
  Nokia, Networks
  Viestintäosasto
  Puh. 07180 34379

  Nokia
  Viestintäosasto
  Puh. 07180 34900
  Sähköposti:
  press.office@nokia.com

  www.nokia.fi
  www.nokia.com

  AinaCom Oy
  Kari Tavisalo, johtaja, verkot ja palvelutuotanto
  Puh. 040 868 4204
  Sähköposti:
  kari.tavisalo@aina.fi

  www.ainagroup.fi

  Tagit: vuosi-2007  
    Takaisin
 

© Aina Group Oy 2017