Aina Group Oyj - toiminta lakannut                                                                                                      

 

Tiedotus

  

 • AinaComille Isoworksin awaya-vaihdeliikennetoiminta


  AinaCom Oy ja Isoworks Oy ovat tehneet liiketoimintakaupan koskien Avaya-puhelinvaihteiden myynnin ja ylläpidon siirtymistä AinaComille.

  Liikkeenluovutus tulee voimaan 1.12.2010 ja koskee n. 100 vaihdeasiakkuutta. Järjestelyn yhteydessä yksi henkilö siirtyy AinaComin palvelukseen ns. vanhana työntekijänä.
  "Avaya-vaihdepalvelu ja sen myötä tulevat asiakkuudet täydentävät tuotetarjontaamme ja saamme hyvää kasvupotentiaalia yritysmyynnillemme. Tarjoamme Avaya-asiakkaille myös muita AinaComin tietoliikennepalveluita ja olemme oikean kokoinen yritys täyttämään pk-yritysten viestintäpalveluiden tarpeet", toteaa AinaCom Oy:n tuotteista ja palveluista vastaava johtaja, Kari Tavisalo."

  Isoworks keskittyy jatkossa perustietotekniikan ylläpito- ja ulkoistuspalveluihin. "Kärkituotteitamme ovat Patjanen-kokonaisratkaisu ja sitä tukevat erillispalvelut, joita tuotamme maanlaajuisen organisaatiomme kautta laadukkaasti ja kustannustehokkaasti", sanoo Isoworksin toimitusjohtaja Marko Savolainen. "Teemme jatkossa yhteistyötä AinaComin kanssa, jonka palveluvalikoimaan Avaya-vaihdepalvelu sopii hyvin. Uskon, että AinaCom pystyy tarjoamaan pk-yrityksille kattavat viestintäpalvelut ja palvelemaan yrityksiä laadukkaasti."

  Lisätietoja antavat:

  Johtaja Kari Tavisalo, AinaCom Oy, palvelut ja tuotteet, puhelin 075 755 2159
  Toimitusjohtaja Marko Savolainen, Isoworks Oy, puhelin 020 559 5611


  Aina Group -konserni (
  www.ainagroup.fi) on kuluttajien ja yritysten viestintäratkaisujen toimittaja, jolla on kaksi liiketoiminta-aluetta: media ja ICT. Medialiiketoimintaa harjoittaa Hämeen Sanomat Oy tytäryhtiöineen ja ICT-liiketoimintaa AinaCom Oy. Konsernin liikevaihto vuonna 2009 oli 98,8 miljoonaa euroa ja henkilöstö keskimäärin kokoaikaiseksi muutettuna 451 henkilöä. Konsernin emoyhtiö on Aina Group Oyj.

  Isoworks varmistaa yritysten tietotekniikka- ja viestintäratkaisujen sujuvan toimivuuden. Isoworksin tarjoamat palvelut kattavat niiden käyttöönottovaiheen, käytönaikaisen hyödyntämisen sekä jatkuvan kehityksen. Yhtiö toteuttaa vuoden aikana 350 000 asiakastoimeksiantoa ja sen palveluksessa työskentelee noin 600 henkilöä yli 30 paikkakunnalla. Isoworks kuuluu Fujitsu Services Oy -konserniin. SFS-Sertifiointi myönsi Isoworksille huhtikuussa 2001 laatusertifikaatin, joka perustuu SFS-EN ISO 9001:2000 -standardiin. www.isoworks.fi
  Tagit: vuosi-2010  
    Takaisin
 

© Aina Group Oy 2017