Aina Group Oyj - toiminta lakannut                                                                                                      

 

Tiedotus

  

 • Hallinto ja viestintä
  Katri Pietilä

   

  AINACOMIN GOMOBILE-LIITTYMÄT MYYNTIIN R-KIOSKEIHIN


  AinaCom Oy on tehnyt yhteistyösopimuksen Rautakirjan kanssa koskien GoMobile -matkapuhelinliittymien myyntiä yli 700 R-kioskissa kautta maan.

  GoMobile on nk. prepaid-liittymä, jossa puheaika maksetaan ennakkoon. Puheaikaa voi ladata pankkiautomaateilla, verkkopankissa ja nyt myös ostamalla latausseteleitä R-kioskeilta. Prepaid on hyvä liittymä asiakkaalle, joka haluaa kontrolloida omia tai perheenjäseniensä puhelinkuluja maksamalla ne ennakkoon. Lisäksi se tarjoaa helpon mahdollisuuden saldorajaan tai sen muuttamiseen ilman erillismaksuja.
   
  AinaComin ja Rautakirjan yhteinen tv-kampanjointi alkaa 19.10. SubTV-kanavalla. Televisiomainos (
  www.go.fi) on kohdennettu nuorisolle. Mainoksessa elämää nähnyt räppäri tutustuu R-kioskin uutuustuotteeseen "sikahalpaan GoMobileen" ja taustalla pyörii iloinen possu.

  Lupaus "Sikahalvasta liitymästä" lunastetaan tarjoamalla neljän euron hintaisella liittymällä 20 euron arvosta ilmaista puheaikaa. Puhelu -ja tekstiviestihinnat sijoittuvat myös markkinoiden edullisimpaan luokkaan (0,059 euroa/min tai viesti).

  "Haluamme tuoda tällä kampanjalla laajaan tietoisuuteen, että GoMobile Prepaidia ja sen latauskuponkeja saa nyt R-kioskeista kautta maan. Kampanja varmasti puhuttelee erityisesti nuorta kohderyhmää, joka haluaa pitää puheluhinnat kurissa ja ovat mahdollisesti muutenkin tarkkoja rahasta", toteaa AinaCom Oy:n markkinointipäällikkö Mari Paananen.


  Lisätietoja antaa:
  Markkinointipäällikkö Mari Paananen, AinaCom Oy, puh. 040 737 6054
   

   

  Tagit: vuosi-2007  
    Takaisin
 

© Aina Group Oy 2017