Aina Group Oyj - toiminta lakannut                                                                                                      

 

Tiedotus

  

 • AINACOMILTA MICROSOFTIN LYNC-PALVELU OSAKSI YRITYKSEN TIETOLIIKENNERATKAISUA

   AinaCom tuo yritysasiakkaille uuden sukupolven viestintäratkaisun, jossa uusimmat toimistoviestinnän välineet   yhdistyvät mobiilimaailmaan.  Uusi palvelu Aina  Viestintäpalvelu UCX parantaa tavoitettavuutta, tuo uusia tapoja viestiä   ja tehdä  töitä kustannustehokkaasti sekä yksilöllisesti että ryhmässä.

  Parempaa tavoitettavuutta vähemmällä matkustamisella

   Palveluun kuuluvan Microsoft Lync -sovelluksen avulla yrityksen henkilöstö jakaa läsnäolotietonsa verkossa,   pikaviestii ja työstää yhdessä dokumentteja kulloinkin käytössä olevalta päätelaitteeltaan.  Kunkin läsnäolotietoja   voidaan jakaa verkossa myös valituille kumppaneille.  Yrityksen matkapuhelimet liitetään saumattomaksi osaksi  palvelua, mikä auttaa pysymään yhteydessä kollegoihin myös tien päällä. Kaikki client-pohjaiset puhelut voidaan hoitaa  maksuttomasti dataverkon kautta.  Puhelimeksi riittää pelkkä peruspuhelin, eikä älypuhelinta välttämättä tarvita.

   Palvelun käytön myötä matkustuskulut vähenevät, kun henkilökohtaiset tapaamiset korvataan verkko-, video- ja  audioneuvotteluilla.  Tietokoneen työpöytä ja dokumentit voidaan jakaa verkossa muille osallistujille konferenssin aikana.   Soitettaessa Lync:illä ulkomailta Suomeen saavutetaan huomattavat kustannussäästöt ulkomaan puheluissa.

   Palvelu voidaan integroida yrityksen liiketoimintaprosesseihin ja ottaa käyttöön kattava raportointi.  Yhdistämällä palvelu  yrityksen liiketoimintaprosesseihin, esimerkiksi toiminnanohjausjärjestelmään, saadaan viestintä osaksi prosessia.
   Kattavalla raportoinnilla resurssit voidaan kohdistaa oikein ja oikeaan aikaan. Kattava  raportointi käsittää puhelut,  tekstiviestit, sähköpostit sekä asiakkuudenhallinnan osa-alueet. 

   AinaCom tarjoaa palvelun Avaimet käteen -periaatteella ilman kalliita laite- ja  ohjelmistoinvestointeja.

   Lisätietoja antavat:
   
   Arto Puumalainen, johtaja, AinaCom Oy, uudet viestintäratkaisut, puh. 075 755 2173

   Aina Group -konserni (www.ainagroup.fi) on kuluttajien ja yritysten viestintäratkaisujen toimittaja, jolla on kaksi  liiketoiminta-aluetta: media ja ICT. Medialiiketoimintaa harjoittaa Hämeen Sanomat Oy tytäryhtiöineen ja  ICT-liiketoimintaa AinaCom Oy. Konsernin liikevaihto vuonna 2010 oli 86,0 miljoonaa euroa ja henkilöstö keskimäärin  kokoaikaiseksi muutettuna 418 henkilöä. Konsernin emoyhtiö on Aina Group Oyj.

  Tagit: vuosi-2011  
    Takaisin
 

© Aina Group Oy 2017