Aina Group Oyj - toiminta lakannut                                                                                                      

 

Tiedotus

  

 • Hallinto ja viestintä
  Katri Pietilä

   

  AINALLE VALTAKUNNALLINEN YRITYSNUMERO


  Aina Group -konserni ottaa maanantaina 14.4. käyttöön valtakunnallisen puhelinvaihteen, jonka numero on 075 7552000. Konsernin ICT-liiketoimintaa harjoittavan AinaCom Oy:n päätoimipaikat ovat Hämeenlinnassa ja Espoossa, jonka lisäksi yhtiö toimii Lahdessa, Lohjalla, Riihimäellä, Tampereella ja Turussa.

  AinaComin palvelunumerot, kuten esim. kuluttaja-asiakaspalvelu 0404 500500 ja yritysasiakaspalvelu 0800 55996, jäävät ennalleen.

  Uudistuksen myötä kukin työntekijä saa uuden yhden puhelinnumeron, johon ohjautuvat kaikki hänelle soitetut puhelut. Hän voi vasta niihin pöytä- tai matkapuhelimestaan riippuen sijainnistaan.

  Soittaminen valtakunnalliseen vaihteeseen ja sen alla oleviin numeroihin maksaa lankapuhelimesta soitettaessa 3.66 snt + pvm, matkapuhelimesta soitettaessa 13.42 + mpm.

  Myös vanhat lanka- ja matkapuhelinnumerot toimivat edelleen ja niihin tulevat puhelut ohjautuvat uusiin numeroihin. Tekstiviestejä voi lähettää vain matkapuhelinnumeroon, ei uuteen numeroon.

  Muutos ei koske konsernin medialiiketoimintaa Hämeenlinnassa harjoittavaa Hämeen Sanomat Oy tytäryhtiöineen. Kyseisten yhtiöiden lanka- ja matkapuhelinnumerot jäävät ennalleen.
   


  Lisätietoja antaa:
  Asiakaspalvelupäällikkö Sari Kallio, AinaCom Oy, puh. 075 755 2250

  Tagit: vuosi-2008  
    Takaisin
 

© Aina Group Oy 2017