Aina Group Oyj - toiminta lakannut                                                                                                      

 

Tiedotus

  

 • Calling Elvis - ja vastaus tulee. Nyt Ainakin Suomessa.

  Aina Mobiilivaihde sisältää ensimmäisenä Suomessa puhesynteesillä (text-to-speech) toimivan yritysvaihteen käyttöliittymän: haluttu tiedote kirjoitetaan helposti pilvipalveluun ja järjestelmä muuttaa sen heti puheeksi.

  Aina Mobiilivaihde toimii kaikkien operaattorien matkapuhelinliittymillä. Mobiilivaihteen käyttö on tehty äärimmäisen helpoksi ja se onnistuu asiakkaalta itsepalveluna. Perustoiminnot kattavat kaikki olennaisimmat vaihdetoiminteet: puheluohjaukset, sarjatoiminnallisuudet ja äänitiedotteet.

  "Äkillinen muutostarve yrityksen aukioloon vaikkapa sairaudesta johtuen. Näitä tilanteita tulee arjen yrityselämässä vastaan. Nyt niihin voi yksinkertaisesti reagoida kirjoittamalla uuden viestin, jota puhelinvaihde välittömästi tottelee. Helppoa ja todella asiakaslähtöistä", toteaa AinaCom Oy:n toimitusjohtaja Tomi Saario.

  "Monet yritykset jättäytyvät liian usein pelkän kännykkäliittymän ja vastaajan varaan. Nyt on kaikilla yrityksillä mahdollisuus ottaa helposti käyttöön vaikka myynnin yhteisnumerot tai jopa useammin vaihtuvat projektipalvelunumerot kätevästi ja kustannustehokkaasti - eikä tarvitse irtisanoa nykyisiä kännykkäsopimuksiakaan" Saario jatkaa.

  Aina Mobiilivaihteen ominaisuudet kehittyvät vielä lisää kuluvan kevään aikana.

  Lisätietoja:
  AinaCom Oy, toimitusjohtaja Tomi Saario puh. 075 755 2001


  AinaCom Oy on uudesti syntynyt 130-vuotias suomalainen startup-yritys joka tarjoaa PK-yritysten tarpeisiin suunniteltuja ICT-ratkaisuja ja -palveluita.

  Tagit: vuosi-2016  
    Takaisin
 

© Aina Group Oy 2017