Aina Group Oyj - toiminta lakannut                                                                                                      

 

Tiedotus

  

 • Kalastamo.com on avautuessaan yksi Suomen suurimmista kalastusvälineiden ja -tarvikkeiden verkkokaupoista. Kalastamo.comissa on eri kauppiailta tarjolla kuluttajille n. 12000 tuotetta. Kauppiaita on alkuvaiheessa palvelussa mukana noin 30. Sekä tuotteita että kauppiaita on tulossa lisää alkutalven ja kevään aikana.

  Kalastamo.com on Hämeen Sanomat Oy:n ja Kalamies.comin yhdessä kehittämä verkkokaupparatkaisu kuluttajille ja kauppiaille.

  Kalastusyhteisössä on voimaa

  Kalastamo.comin yksinkertaisena ajatuksena on tuoda kauppiaat sinne missä kalastavat kuluttajat ovat. Suomen suurimpiin kuuluva kalastussivusto Kalamies.com on tässä avainroolissa, sillä Kalamies.comissa on  vuodessa noin 19 miljoonaa sivulatausta ja 720 000 eri kävijää. Kalastamo.comiin on suora yhteys Kalamies.comin etusivulta ja myös toisinpäin. Kalastamo.com sivustolla on myös alan uutisia ja videoita.

  Kalastajalle lisää valikoimaa

  "Kalastamo.com tuo lisää valikoimaa kalastajan hankintoihin. Monia palvelussa olevia tuotteita on ollut vaikea löytää verkosta tai niitä ei ole edes aiemmin ollut tarjolla. Samalla eri tuotteiden saatavuus paranee ympäri Suomen ", kertoo Mika Sutinen Hämeen Sanomista.
  Kalastamo.comissa kalastaja voi ostaa useiden eri kauppiaiden tuotteita yhdellä maksukerralla ja kaikilla verkossa olevilla maksumuodoilla. ". Jokainen kauppias lähettää tuotteet omasta varastostaan tilausten mukaan. Kuljetusmaksut menevät tietysti sen mukaan kuinka monelta kauppiaalta tilataan yhdellä kertaa", sanoo maksu- ja logistiikkaratkaisuista vastannut Perttu Laakso.

  Kauppiaat riskittömästi mukaan

  "Kauppiaille tämä mallimme on riskitön, emme peri kuukausi-, perustamis- tai muita kiinteitä maksuja. Toimimme pelkällä provisiolla toteutuneesta liikevaihdosta. Jos emme saa kauppiaalle kauppaa käymään, ei maksettavaa tule. Siksi meidän on markkinoitava Kalastamoa, ja sen kauppiaita voimakkaasti, muuten meillekään ei tule tuloja. Käytämme markkinoinnissa tunnetuimpia alan julkaisuja, verkkosivuja ja muita internetin nykyaikaisia palveluja", sanoo Sutinen.


  Lisätietoja myyntijohtaja Mika Sutinen 040 868 2350 tai
  mika.sutinen@hameensanomat.fi

  Tagit: vuosi-2013  
    Takaisin
 

© Aina Group Oy 2017