Aina Group Oyj - toiminta lakannut                                                                                                      

 

Tiedotus

  

 • HÄMEEN SANOMAT OY KÄYNNISTÄÄ YT-NEUVOTTELUT

  Hämeen Sanomat Oy aloittaa yhteistoimintaneuvottelut Forssan toimipisteen  liiketoimintojen sopeuttamisesta yhtiön muihin liiketoimintoihin. 

  Toimintojen tehostaminen tarkoittaa mm. muutoksia organisaatioon ja toimintojen  uudelleen järjestelyjä sekä mahdollisia henkilöstövähennyksiä. Arvioitu vähentämistarve on 8 henkilöä.

  Tehostamistoimet tehdään liiketoimintojen uudelleenjärjestämisen yhteydessä  tuotannollisilla, organisatorisilla ja taloudellisilla perusteilla ja ne johtuvat medialiike-toimintaympäristössä ja teknisessä kehityksessä tapahtuneista ja tapahtumassa 
  olevista muutoksista.
    
  Hämeen Sanomat Oy:n palveluksessa oli vuoden 2013 lopussa 183 henkilöä kokoaikaiseksi muutettuna.

  Lisätietoja antaa:
  Toimitusjohtaja Pauli Uusi-Kilponen, puh. 040 5151 277

    
  Hämeen Sanomat on Aina Group -konserniin kuuluva medialiiketoimintaa harjoittava yritys,  joka julkaisee Hämeenlinnassa ilmestyvää 7-päiväistä maakuntalehteä Hämeen Sanomia Hämeenlinnan Kaupunkiuutisia, Lounais-Hämeen alueen seitsenpäiväistä sanomalehteä Forssan Lehteä, alueen ilmaisjakelulehteä Seutu-Sanomia. Lisäksi yritykseen kuuluu paikallisradio Iskelmä Janne ja varhaisjakelua harjoittava Ilves Jakelu Oy sekäsuorajakelua harjoittavat Hämeenlinnan Jakelupalvelu Oy ja Jakelukulma Oy .

  Tagit: vuosi-2014  
    Takaisin
 

© Aina Group Oy 2017