Aina Group Oyj - toiminta lakannut                                                                                                      

 

Tiedotus

  

 • Hämeen Matkailu on myynyt Elomessujen ja Kalamarkkinoiden järjestelyoikeudet Hämeen Sanomille. Hämeenlinnan kaupunki uudelleenjärjestelee elinkeinotoimintaansa ja messutoiminta ei kuulu uuden elinkeinoyhtiön ydintoimintoihin. Tapahtumien järjestämiseen löytyi kiinnostusta yksityiseltä sektorilta, jolle messutapahtumien järjestäminen ja pitkäjänteinen kehittäminen tuo uutta liiketoimintaa. Uusi elinkeinoyhtiö keskittyy entistä enemmän elinkeinoelämän kehittämiseen.

  - Hämeen Sanomat on nyt jo mukana monissa Hämeenlinnan seudun tapahtumissa esimerkiksi sponsoroijana tai yhtenä järjestäjistä. On tärkeää säilyttää maakunnan vetovoimaisin tapahtuma myös jatkossa, Hämeen Sanomien toimitusjohtaja Pauli Uusi-Kilponen perustelee messuisännyyttä.
  - Hämeen Sanomilla on myös laaja mediatarjonta sisältäen radion, netin ja painetun median. Pystymme tarjoamaan messuille osallistuville näytteilleasettajille joustavan ja tarpeeseen sopivan kokonaisratkaisun. Voimme myös laajentaa messujen kuluttajamarkkinointia koko Kanta-Hämeeseen ja saada lisää kävijöitä. Suuri osa näytteilleasettajista on meille tuttuja ja pystymme rakentamaan messut nykyisellä organisaatiolla.
  - Elomessut järjestetään tänä vuonna perinteisesti elokuussa Hämeensaaressa. Tapahtuma säilyy pääsymaksuttomana. Tulevien vuosien Elomessujen pitopaikkaa on pohdittava, koska Hämeensaaren alue tulee muuttumaan ja Hämeenkaaren purkamisesta ei ole vielä tarkkaa tietoa.
  Pyrimme kehittämään tapahtumaa näytteilleasettajien kanssa ja kysymme toiveita myös messukävijöiltä. Kalamarkkinoita lähdemme sen sijaan kehittämään ihan uudelta pohjalta. Tiedotamme siitä myöhemmin, Uusi-Kilponen jatkaa.
   
  - Olemme iloisia, että perinteiset ja tärkeät messutapahtumat löysivät hyvän kodin, jossa tapahtumia kehitetään edelleen, Hämeen Matkailu Oy:n toimitusjohtaja Kati Tiitola kertoo.

  Uuden elinkeinoyhtiön tavoitteena on kehittää ja hakea entistä enemmän tapahtumia Hämeenlinnaan.
  - Messukaupan tavoitteena oli virtaviivaistaa elinkeinoyhtiön toimintaa ja uskon, että järjestelystä tulee hyvä ja toimiva, Kehittämiskeskus Oy Hämeen toimitusjohtaja Mervi Käki toteaa.
  - Vahvistamme rooliamme siinä, että haemme entistä aktiivisemmin erilaisia tapahtumia ja kongresseja Hämeenlinnaan. Erilaisten tapahtumien avulla vahvistamme myös matkailutoimialaa ja Hämeenlinnan vetovoimaisuutta,
  - Odotuksemme ovat korkealla myös Kantolan tapahtumapuiston suhteen, joka tarjoaa puitteet sekä kv-tason megatähdille että pienemmille messu-, näyttely- ja muille tapahtumille, Käki kertoo.

  Lisätietoja:
  Hämeen Sanomat
  Eeva Jauro, kehitysjohtaja
  p. 050 502 0836, eeva.jauro@hameensanomat.fi

  Kehittämiskeskus Oy Häme
  Mervi Käki, toimitusjohtaja
  p. 040 742 4054, mervi.kaki@kehittamiskeskus.fi

  Hämeen Matkailu Oy
  Kati Tiitola, toimitusjohtaja
  p. 040 547 5454 , kati.tiitola@hameenmatkailu.fi
   

  Tagit: vuosi-2014  
    Takaisin
 

© Aina Group Oy 2017