Aina Group Oyj - toiminta lakannut                                                                                                      

 

Tiedotus

  

 • "

  HÄMEEN SANOMAT OSTAA FORSSAN KIRJAPAINON MEDIALIIKETOIMINNAN
   

  Hämeen Sanomat Oy ostaa Forssan Lehden ja Seutu Sanomien julkaisuoikeudet Forssan Kirjapainolta.

  Lisäksi kauppaan kuuluu 80 prosentin osuuden osto Jakelukulmasta. Jo aiemmin Hämeen Sanomat Oy on omistanut Jakelukulmasta 20 prosenttia.

  Jakelukulman toimialaan kuuluvat osoitteellinen varhaisjakelu  ja osoitteeton suorajakelu.
  Forssan Lehti ilmestyy seitsemänä päivänä viikossa Forssassa ja naapurikunnissa. Lehti tavoittaa päivittäin 38 000 lukijaa.

  Seutu Sanomat on kerran viikossa jaettava mainosrahoitteinen kaupunkilehti. Viikoittainen jakelumäärä on 36450 kappaletta.

  - Laajentuminen Forssaan on strateginen.  Kykenemme ratkaisulla parantamaan lehtien kustannustehokkuutta, nostamaan sisällön laatua ja monipuolistamaan sitä toimitusten yhteistyöllä.
  - Lehtikauppa avaa uusia mahdollisuuksia myös ilmoitusmyynnissä ja markkinoinnissa, kertoo Hämeen Sanomien toimitusjohtaja Pauli Uusi-Kilponen.

   
  Forssan Kirjapainon toimitusjohtajan Matti Käen mukaan Hämeen Sanomat oli mieluisa ostaja, koska yhtiö haluaan kehittää lehtiä ja jakelutoimintaa pitkäjänteisesti.

  - Forssan Lehti on yli 95-vuotisen historiansa seurannut aikaansa ja muuttunut sen mukana. Käynnissä oleva median käytön murros edellyttää kehitystoimenpiteitä, joita tällä järjestelyllä voidaan toteuttaa vahvemmin kuin yksin.
  - Myös hyvät kokemukset aiemmasta yhteistyöstä Hämeen Sanomien kanssa edesauttoivat kaupan syntymistä, Käki kommentoi.  Lisätietoja antavat:
  Toimitusjohtaja Pauli Uusi-Kilponen Hämeen Sanomat 040 5151277
  Toimitusjohtaja Matti Käki Forssan Kirjapaino 050 3608600   

  Tagit: vuosi-2013  
    Takaisin
 

© Aina Group Oy 2017