Aina Group Oyj - toiminta lakannut                                                                                                      

 

Tiedotus

  


 • Hämeen Sanomat Oy avaa täysin uudenlaisen lemmikkitarvikeverkkokaupan DreamPetstoren  maanantaina 24.2.2014. DreamPetstore verkkokauppa kokoaa saman katon alle laajan valikoiman koira-, kissa-, lintu-, jyrsijä- ja hevosharrastuksen tuotteita eri kauppiailta ympäri Suomen. Tuotteita kaupassa on avauksessa yli 3 000 kpl ja kauppiaita yli 30. Sekä tuotteita että kauppiaita on tulossa lisää kevään aikana. Dreampetstore on Hämeen Sanomien kolmas yhteisöverkkokauppa.

  Hämeen Sanomat Oy avasi ensimmäisen yhteisöverkkokauppansa Kalastamo.comin tammikuussa 2013. Seuraava yhteisöverkkokauppa Bellapuoti.com aloitti toimintansa syyskuussa 2013.
  - "Olemme saaneet laajasti hyvää palautetta verkkokaupoistamme sekä kuluttajilta että yrittäjiltä. Verkkokaupoissamme on tällä hetkellä yli 300 kauppiasta ja yli 35 000 tuotetta. Uusia kauppiaita tulee viikoittain, joten valikoimat laajenevat jatkuvasti tarjoten näin kuluttajille ylivertaisen valikoiman suomalaisten yrittäjien tuotteita", sanoo Aina Group Oyj:n toimitusjohtaja Pauli Uusi-Kilponen.
  - "Hämeen Sanomat on jo 135 vuoden ajan yhdistänyt kauppiaita ja kuluttajia perinteisessä printtimediassa. Murros vähittäiskaupassa ja mediassa koskettaa sekä meitä että kauppiaita, joten uusien toimintamallien etsiminen on entistä tärkeämpää", hän jatkaa.
   - "Verkkokauppamme tuovat kauppiaille riskittömän tavan tehdä lisämyyntiä ja vastata kiristyvään kilpailuun verkossa", Uusi-Kilponen iloitsee.
  Lisäetuna kauppiaalle Hämeen Sanomat on neuvotellut yrittäjien arkea helpottaakseen keskitetyt ja edulliset logistiikka- ja maksuvälinesopimukset, jotka ovat integroitu verkkokauppaan.

  Asiakkaille lisää valikoimaa
  DreamPetstore tarjoaa asiakkaille helpon tavan löytää verkosta lukuisten suomalaisten kauppiaiden lemmikkieläintuotteita ja -tietoa.
  - "Lemmikkien määrä on ollut selkeässä kasvussa vuodesta toiseen ja kysyntä alan tuotteille on kasvussa. Moni kuluttaja on joutunut ostamaan tuotteita ulkomaisista verkkokaupoista, nyt DreamPetstoresta voi löytää jopa tuotteita, joita ei aiemmin ole ollut verkossa lainkaan saatavilla", kertoo kehitysjohtaja Eeva Jauro Hämeen Sanomat Oy:stä. "DreamPetstoresta voi kuluttaja ostaa monelta eri suomalaiselta kauppiaalta, maksaa tuotteet turvallisesti vaikkapa omassa verkkopankissaan ja toimitus on hänelle aina ilmainen", Jauro jatkaa.

  Tavoitteena myös kansainvälisyys
  Suomalaisia yrittäjiä on monesti moitittu hitaudesta vastata ulkomaisten verkkokauppojen tuomaan haasteeseen, mutta onnistuminen verkossa vaatii resursseja ja investointeja, joihin ei pk-yrittäjillä ole yleensä varaa. Hämeen Sanomat on kehittänyt määrätietoisesti yhteisöverkkokauppojaan ja seuraava askel onkin kansainvälistyminen. Hämeen Sanomat saa verkkokauppojensa kansainvälistymiseen rahoitusta Tekesiltä (Teknologian ja Innovaatioiden kehittämiskeskus).

  Lisätietoja kehitysjohtaja Eeva Jauro p. 050 502 0836 tai eeva.jauro@hameensanomat.fi
   

  Tagit: vuosi-2014  
    Takaisin
 

© Aina Group Oy 2017