Aina Group Oyj - toiminta lakannut                                                                                                      

 

Tiedotus

  

 • HÄMEEN SANOMAT OY:N YT-NEUVOTTELUT PÄÄTTYNEET


  Hämeen Sanomat Oy:ssä käydyt yhteistoimintaneuvottelut ovat päättyneet.  Neuvottelujen jälkeen työnantaja on päätynyt tuotannollisista ja taloudellisista syistä yhteensä neljän vakituisen työpaikan vähennykseen. 

  Työnantaja arvioi neuvottelujen alkaessa vähentämistarpeeksi kahdeksan henkilöä.
  Henkilöstön vähentäminen on osa Hämeen Sanomat Oy:n toimintojen tehostamis-ohjelmaa, joka tehdään liiketoimintojen uudelleenjärjestämisen yhteydessä  tuotannollisilla, organisatorisilla ja taloudellisilla perusteilla ja ne johtuvat medialiike-toimintaympäristössä ja teknisessä kehityksessä tapahtuneista ja tapahtumassa  olevista muutoksista.
   
  Hämeen Sanomat Oy:n palveluksessa oli vuoden 2013 lopulla 183 henkilöä kokoaikai-seksi muutettuna.

  Lisätietoja antaa:
  Toimitusjohtaja Pauli Uusi-Kilponen, puh. 040 5151 277

  Hämeen Sanomat on Aina Group -konserniin kuuluva medialiiketoimintaa harjoittava yritys, joka julkaisee Hämeenlinnassa ilmestyvää 7-päiväistä maakuntalehteä Hämeen Sanomia Hämeenlinnan Kaupunkiuutisia, Lounais-Hämeen alueen seitsenpäiväistä sanomalehteä Forssan Lehteä, alueen ilmaisjakelulehteä Seutu-Sanomia. Lisäksi yritykseen kuuluu paikallisradio Iskelmä Janne ja varhaisjakelua harjoittava Ilves Jakelu Oy sekä suorajakelua harjoittavat Hämeenlinnan Jakelupalvelu Oy ja Jakelukulma Oy .
  Tagit: vuosi-2014  
    Takaisin
 

© Aina Group Oy 2017