Aina Group Oyj - toiminta lakannut                                                                                                      

 

Tiedotus

  


 • NUMERONSIIRROSSA JÄÄVÄT VOIMAAN MÄÄRÄAIKAISTEN SOPIMUSTEN KIINTEÄT MAKSUT


  Viestintämarkkinalakiin 25.5. tulevien muutosten myötä puhelinnumero on jatkossa siirrettävissä toiselle teleyritykselle myös määräaikaisen sopimuksen keston aikana.

  On kuitenkin huomattava, että asiakas joutuu tällöin maksamaan vanhan sopimuksen kiinteät maksut sopimusajan loppuun asti.

  Tämä muutos koskee sekä kuluttaja- että yritysasiakkaita ja voimassa olevia sopimuksia.

  Jatkossa kuluttaja-asiakkaiden toistaiseksi voimassa olevien sopimusten irtisanomisaika on lakisääteisesti kaksi viikkoa. Yritysasiakkaiden osalta noudatetaan teleyrityksen sopimusehtoja.

  Uutta sopimusta tarjoavan teleyrityksen myyjän tulee aina myyntitapahtuman yhteydessä kysyä asiakkaalta, onko tällä määräaikainen sopimus ja kertoa velvollisuudesta maksaa siihen liittyviä maksuja sopimuksen loppuun asti, vaikka puhelinnumero siirtyisikin uudelle operaattorille, toteaa AinaCom Oy:n tuotteista ja palveluista vastaava johtaja Kari Tavisalo  Lisätietoja antaa:
  Johtaja Kari Tavisalo, AinaCom Oy, puh. 075 755 2159  Aina Group -konserni (www.ainagroup.fi) on kuluttajien ja yritysten viestintäratkaisujen toimittaja, jolla on kaksi liiketoiminta-aluetta: media ja ICT. Medialiiketoimintaa harjoittaa Hämeen Sanomat Oy tytäryhtiöineen ja ICT-liiketoimintaa AinaCom Oy tytäryhtiöineen. Konsernin liikevaihto vuonna 2010 oli 86,0 miljoonaa euroa ja henkilöstö keskimäärin kokoaikaiseksi muutettuna 418 henkilöä. Konsernin emoyhtiö on Aina Group Oyj.
  Tagit: vuosi-2011  
    Takaisin
 

© Aina Group Oy 2017