Aina Group Oyj - toiminta lakannut                                                                                                      

 

Tiedotus

  

 • Hallinto ja viestintä
  Katri Pietilä

  RAUNO LAHTI HÄMEENLINNAN KAUPUNKIUUTISTEN PÄÄTOIMITTAJA-TOIMITUSJOHTAJAKSI

  Hämeenlinnan Kaupunkiuutisten päätoimittajaksi ja Hämeenlinnan Kaupunkiuutiset Oy:n toimitusjohtajaksi 1.4. alkaen on nimitetty Hämeen Sanomien artikkelitoimittaja
  Rauno Lahti.

  Rauno Lahdella, 47,on pitkä journalistinen kokemus. Hän ollut työskennellyt Aina Groupiin kuuluvan Hämeen Sanomat Oy:n palveluksessa vuodesta 1989 alkaen toimittajana, uutispäällikkönä ja toimitussihteerinä. Artikkelitoimittajana Lahti on vastannut Hämeen Sanomien pääkirjoitussivun ja mielipidesivun sisällöstä yhteensä kymmenen vuoden ajan.

  "Olen iloinen, että löysimme konsernimme sisältä henkilön, joka ottaa vastatakseen tehtävän, joka edellyttää sekä toimituksellista että taloudellista osaamista", toteaa Hämeen Sanomat Oy:n päätoimittaja-toimitusjohtaja Pauli Uusi-Kilponen, joka vastaa Aina Group -konsernin medialiiketoiminnasta.

  Hämeenlinnan Kaupunkiuutiset on kaksi kertaa viikossa ilmestyvä kaupunkilehti,
  jonka jakelualueeseen kuuluvat Hämeenlinna, Hattula, Turenki, Iittala, Renko, Hauho, Tuulos, Tervakoski ja Lammi. Hämeen Sanomat Oy:n toinen tytäryhtiö Hämeenlinnan Viikkouutiset Oy julkaisee kerran viikossa perjantaisin ilmestyvää Hämeenlinnan Viikkouutiset -kaupunkilehteä. Hämeen Sanomat Oy julkaisee seitsenpäiväistä Hämeen Sanomat -maakuntalehteä.


  Lisätietoja antaa päätoimittaja-toimitusjohtaja Pauli Uusi-Kilponen,
  Hämeen Sanomat Oy, puh. 040 5151277
   
  Aina Group -konserni (
  www.ainagroup.fi) on kuluttajien ja yritysten viestintäratkaisujen toimittaja, jolla on kaksi liiketoiminta-aluetta: media ja ICT. Medialiiketoimintaa harjoittaa Hämeen Sanomat Oy tytäryhtiöineen ja ICT-liiketoimintaa AinaCom Oy. Konsernin liikevaihto vuonna 2006 oli 97,0 miljoonaa euroa ja henkilöstö keskimäärin kokoaikaiseksi muutettuna 612 henkilöä. Konsernin emoyhtiö on Aina Group Oyj.

  Tagit: vuosi-2008  
    Takaisin
 

© Aina Group Oy 2017