Aina Group Oyj - toiminta lakannut                                                                                                      

 

Tiedotus

  

 • SUOMIKORTIT.FI PALVELU KÄYNNISTYI

  Hämeen Sanomat on yhdessä KuvaWiik Ky:n kanssa kehittänyt uuden verkkopalvelun, jonka avulla kuka tahansa voi helposti lähettää perinteisen painetun postikortin suoraan vastaanottajan postilaatikkoon.  Palvelun käyttö on erittäin helppoa. Asiakas valitsee postikortin, kirjoittaa viestin ja osoitetiedot, maksaa ostoksen verkkopankissa ja posti toimittaa kortin perille parissa arkipäivässä.

  Suomikortit.fi -palvelusta löytyy noin tuhat erilaista postikorttia.  Korttivalikoima uudistuu ja kasvaa kuukausittain.  Korttien valokuvat ovat hämeenlinnalaisen Markku Wiikin ottamia, mutta kuva-aiheissa on myös suomalaisten tekemiä piirroksia. Suomikortit.fi tarjoaa nimensä mukaisesti suomalaisia kuvia, suomalaisten kuvaamina tai tekeminä ja perinteiset kortit myös painetaan Suomessa.

  Yrityksetkin voivat hyödyntää palvelua markkinoinnissa

  Suomikortit.fi (www.suomikortit.fi) palvelusta voi lähettää valmiin postikortin yhdelle tai useammalle vastaanottajalle. Se sopii erinomaisesti osaksi esim. asiakassuhteen hoitoa ja muuta markkinointia. Suomikortit.fi:stä voi lähettää myös sähköisiä e-kortteja vastaanottajien sähköposteihin. Myös e-kortit ovat ulkoasultaan perinteisten korttien näköisiä.

  Sähköisen kortin lähettämisessä ei ole sinänsä mitään uutta, mutta tässä tapauksessa ainutlaatuinen, alati kasvava ja uudistuva kuvapankki tekee sähköisestäkin kortista erilaisen muihin tarjoajiin verrattuna tarjontansa runsauden ansiosta.

  "Yritykset pystyvät palvelun kautta lähettämään vaivatta postikortteja suoraan omalle asiakaskunnalleen.  Kortti sopii hyvin esimerkiksi osoitteellisiin kampanjoihin ja niissä voidaan hyödyntää omia kuvia, logoja ja allekirjoituksia", toteaa
  myyntijohtaja Antti Niiniö Hämeen Sanomat Oy:stä.
   

  Lisätietoja antavat:
  Antti Niiniö 040-8682311, antti.niinio@hameensanomat.fi
  Perttu Laakso 045-77302797, perttu.laakso@hameensanomat.fi
   

  Tagit: vuosi-2011  
    Takaisin
 

© Aina Group Oy 2017