Hämeen Sanomat

Hämeen Sanomat on seitsenpäiväinen maakuntalehti, joka tuottaa ja välittää tietoa ja elämyksiä. Hämeen sanomat tarjoaa keskustelufoorumin, mahdollistaa asiakkaidensa menestyksen tuottamalla monipuolisia mediapalveluja sekä vaikuttaa aktiivisesti seudun elinvoimaisuuden lisäämiseen.

Hämeenlinnan Kaupunkiuutiset on puolueeton, sitoutumaton kaupunkilehti, joka ilmestyy keskiviikkoisin ja lauantaisin. Lehden jakelualue: Hämeenlinna, Hattula, Turenki, Iittala, Renko, Hauho, Tuulos, Tervakoski, Lammi sekä ravintolat ja noutopisteet.

Hämeen Sanomien omistama Ilves Jakelu Oy hoitaa 11 kunnan lehtien varhaisjakelun. Palvelut kattavat Hämeenlinnan, Hauhon, Hattulan, Janakkalan, Kalvolan, Lammin, Rengon, Tuuloksen, Riihimäen, Lopen ja Hausjärven talouksista 95 %. Ilves Jakelu Oy: tytäryhtiö Hämeenlinnan Jakelupalvelu hoitaa suorajakelua Hämeenlinnan seudulla ja Jakelukulma Oy Forssan seudulla. 

Forssan Lehti on talousalueen johtava, 7-päiväinen sanomalehti Lounais-Hämeessä.  Lehti on vahvasti sitoutunut alueellisesti ja sen tarjoamat palvelut antavat antavat asiakkailleen laadukkaita mediakontakteja.

Kaupunkilehti Seutu-Sanomat ilmestyy kerran viikossa kolmelle talousalueelle, kahdeksaan kuntaan. Laajan jakelunsa ansiosta lehti tarjoaa asiakkaille yli talousalueiden menevän laajan ja laadukkaan mediakontaktin, jota muilla alueen julkaisuilla ei ole.

  

© Aina Group Oy 2017