Hämeen Sanomat

Hämeen Sanomat on seitsenpäiväinen maakuntalehti, joka tuottaa ja välittää tietoa ja elämyksiä. Hämeen sanomat tarjoaa keskustelufoorumin, mahdollistaa asiakkaidensa menestyksen tuottamalla monipuolisia mediapalveluja sekä vaikuttaa aktiivisesti seudun elinvoimaisuuden lisäämiseen.

Hämeenlinnan Kaupunkiuutiset on puolueeton, sitoutumaton kaupunkilehti, joka ilmestyy keskiviikkoisin ja lauantaisin. Lehden jakelualue: Hämeenlinna, Hattula, Turenki, Iittala, Renko, Hauho, Tuulos, Tervakoski, Lammi sekä ravintolat ja noutopisteet.

Hämeen Sanomien omistama Ilves Jakelu Oy hoitaa 11 kunnan lehtien varhaisjakelun. Palvelut kattavat Hämeenlinnan, Forssan, Hämeenlinnan, Hattulan, Hausjärven, Humppilan, Janakkalan, Jokioisen, Lopen, Riihimäen, Tammelan ja Ypäjän. Ilves Jakelu Oy:n tytäryhtiö Hämeenlinnan Jakelupalvelu Oy hoitaa suorajakelua Forssan ja Hämeenlinnan seuduilla. Forssassa toimitaan aputoiminimellä Jakelukulma

Forssan Lehti on talousalueen johtava, 7-päiväinen sanomalehti Lounais-Hämeessä.  Lehti on vahvasti sitoutunut alueellisesti ja sen tarjoamat palvelut antavat antavat asiakkailleen laadukkaita mediakontakteja.

 

  

© Aina Group Oy 2017